i klasa pierwszy dzień nowym deidusiem i kozacze ^^ powodzenia życze !!
no jest pare postaci zjechanych np sakura, kiba itp ...
i mi się robi np deidarą (jak jest na ptaku (bez skojarzeń XDD!!) robią się takie mieszane spirity...
w lewą strone jak się odwraca... tak samo jak sasuke po przemianie itp... da się coś tym zrobić ?
Akatsuki
No ja mam już od tygodnia i jest super. Nowe tricki itd. to wciąga polecam Dużo wrażeń i możliwości gry choć niezbyt dobry balans postaci
Ostatnio edytowany przez Namikaze_Minato (2008-06-13 15:50:37)
Nie wiem zabardzo o co ci chodzi , ale jak o sprity , to jeszcze jest kilka bugów z nimi , np. noszenie głazu lub kłody no i rzucanie , nie wszystkie postacie maja je zrobione , to z pewnościa zostanie poprawione przez autora gry w przyszłości .
Co do charów ogólnie , to fakt są niewyważone , niektóre są za silne , a inne za słabe , mam nadzieje że to sie zmieni , pamiętajcie to dopiero beta , do pełnej wersji jeszcze daleko .
Akatsuki
Raczej tego nie poprawisz ;/ Chyba że sprita bo to na pewno z tym związane albo z kodem gry
Mały news , zxcv11791 zademonstrował kolejna postać która ukaże sie w jednej z kolejnych Bet , mianowicie jest to Shino , macie tu podane , jak będzie on wyglądał :
Sprity zrobił Nick65 , edycją zają sie zxcv11791 .
A tutaj kilka spritów które zostały przedstawione wcześniej jeszcze przed Betą 2.0 , ale się w niej nie znalazły :
Hidan , all forms + attack
Suigetsu
Oczywiście wszystkie sprity autorstwa Nick'a65 .
Mieszkaniec wioski
to ile tych bet jeszcze będzie? 1000? xD nie no spoko gierka tylko nie chce mi sie sciągać co raz to nową bete xd poczekam na full wersje
P.S. co do tych nowych spritów to zajefane
Ostatnio edytowany przez Mithos1992 (2008-06-18 16:17:09)
Akatsuki
Ta to poczekasz 6 miesięcy Tak jest zawsze
A kamiru zamierzasz robić postacie do NDSD ?? I kiedy ta beta ??